Székhelyszolgáltatás, ami egyéni vállalkozóknak is jól jön

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak
székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak

Az egyéni vállalkozókkal kapcsolatban rengetegen hatalmas tévedésben vannak. Úgy gondolják ugyanis, hogy ez a vállalkozási forma sokkal több mindent megengedhet magának, mint mondjuk egy korlátolt felelősségű társaság, vagy akár egy betéti társaság.

Az a helyzet, hogy bár az eltelt jó pár évben az egyéni vállalkozásokkal kapcsolatban nagyon sok egyszerűsített eljárás, könnyítés, illetőleg papírmunkától való megmentés történt, alapvetően sok törvényi szabályozás ugyanúgy vonatkozik az egyéni vállalkozókra, mint a többi vállalkozási formára.

Az egyik ilyen törvényi szabályozás pedig a székhelyre vonatkozik, ami azt jelenti, hogy az egyéni vállalkozónak is ugyanúgy szükségük van bejelentett székhelyre, mint a nagyobb cégeknek. Ebből kifolyólag az egyéni vállalkozók is ugyanolyan problémákkal néznek szembe, mint amilyenekkel a többi vállalkozás is.

Vagyis, ha valaki nem rendelkezik saját ingatlannal, és nem szeretne feleslegesen pénzt kiadni iroda bérlésre, akkor a legoptimálisabb megoldás a székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak.

Ezzel a megoldással az egyéni vállalkozó is időt spórol meg, ugyanúgy, mint a többi vállalkozási forma. Ezzel az időspórolással egyben ugyanakkor nagyon sokat is lehet nyerni. Például szakértelmet, amellyel a székhelyszolgáltató intézi az egyéni vállalkozó helyett az ügyeit, hogy ő addig is akár kellemesebb elfoglaltságokkal, akár magával a vállalkozási tevékenységével, a fő profiljával foglalkozhasson.

A Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltató lehetővé teszi, hogy akár egy kávézóban ülve is sikeres egyéni vállalkozóvá váljunk.

Ezt pedig szerteágazó tevékenységeinek köszönhetjük, melyekkel többek között az általunk kiválasztott székhelyünkre érkező leveleinket átveszi, majd azokat beszkennelve elektronikus úton eljuttatja a számunkra. Ugyanezt a levelezést minden hónapban egy adott napon ténylegesen is elküldi nekünk az általunk megadott címre.

Ugyanígy az e-mail-ben érkező üzeneteinkről is pontos tájékoztatást ad.

Egy másik nagyon lényeges kényelmi szempont pedig, hogy a különféle szándékkal hozzánk, mint egyéni vállalkozókhoz forduló hatóságok előtt is képvisel bennünket a cég a tőle telhető legmagasabb szakmai tudással és hozzáértéssel.

A székhelyszolgáltatásra Budapesten egyre több kerületben van lehetőség, illetve a Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltató rendelkezik egy iparűzési adómentes területen történő székhelyszolgáltató tevékenységgel is. Ez a település pedig a Pest megyei Újlengyel.

A Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltató arra is lehetőséget ad az egyéni vállalkozóknak (is), hogy havonta egy alkalommal egy igazán nívós irodában ingyenesen tárgyalót biztosít, ahol akár az ügyfeleinkkel, akár az üzlettársainkkal is tarthatunk megbeszélést, tárgyalást.

Emellett olyan kellemetlenségektől is megóv bennünket, mint a hatósági kényszer intézkedéseken való megjelenés. Teljes mellszélességgel képviseli megbízóit ezekben a helyzetekben is, hiszen a törvényi előírások ezt messzemenően megengedik, átengedik a székhelyszolgáltató cégeknek.

A Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltató minden szempontból megbízható, munkáját kiváló szakmaisággal több, mint 13 éve végzi. Az ügyfelekkel lojális és remek ár/érték arányban működő székhelyszolgáltató.

A különféle hivatalos szervekkel messzemenően együttműködő, kiváló kapcsolatot ápol. Ez a kiváló kapcsolat a törvényi előírások tökéletes betartásának, a jogszerű működésnek köszönhető.

Ügyfeleiket a törvényes keretek között – még a velük való szerződéskötést megelőzően – átvilágítják.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak is nagy segítséget jelent, hisz a bérleti díjtól, ügyintézéstől, irodában való kuksolástól, véget nem érő adminisztrációtól és a hatóságoknak való állandó rendelkezésre állástól is megóvja megbízóit.