Motorolajat, fékolajat megbízható helyről, kiváló minőségben.

Szponzorált tartalom

Mannol | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból
Mannol | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Mannol | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – ezt kínálja az olajwebshop.hu. A Mannol kenőanyagok kiváló minőségben készülnek Európában. Magas elvárások, jó minőségű termékek. A Mannol gyárt motorolajakat, hajtóműolajat, csónakmotor olajat, sebességváltó olajat és egyéb, mezőgazdasági gépekhez szükséges olajat is.

 

A kenőanyagoknak óriási szerepe van egy adott jármű, vagy bármilyen más típusú berendezés működtetésében. Az alkatrészek kenése nagyon fontos, a motorolaj például részt vesz a hűtésben is. A kenőanyagok sokfélék, sokféle gyártó van jelen a piacon, azonban ahhoz, hogy az autónk hosszú éveken át megbízhatóan működjön, elengedhetetlen a kiváló minőségű kenőanyag használata. Ilyenek a Mannol kenőanyagai is. A legtöbben, mikor a kenőanyagokról van szó, elsőként a motorolajra gondolnak. Futott kilométertől, vagy adott időszaktól függően szükséges a motorolaj cseréje. Elsősorban azért, mert az olaj elhasználódik, besűrűsödik, szennyeződik és ha nem tudja ellátni a feladatát, akkor annak bizony káros hatásai is lehetnek az autónk motorjára nézve. Azonban nem csak motorolajat, fékolajat, sebességváltó olajat is gyárt a Mannol.

 

Mannol | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – az olajwebshop.hu-n található széles kínálatból bárki megtalálhatja azt, amire szüksége van. Nem csak olajat, hanem például féktisztító sprayt vagy kenőzsírt is. Előbbit a féktárcsák tisztítására lehet használni. Fékpofákra és tárcsákra, a tengelykapcsolóra és a sebességváltó alkatrészeire is bátran fújható. A szennyezett részeket egyszerűen csak be kell fújni és hagyni lefolyni. Miután az oldószerek elpárologtak, ezek az alkatrészek tiszták és zsírmentesek lesznek.

 

Persze vannak olyan részei az autónak, ahol viszont elengedhetetlen a zsír jelenléte. Épp ezért gyárt a Mannol zsírokat is, melyek kiváló minőségű alapolajokból, lítium szappan használatával készülnek. Védenek a kopástól, a korróziótól, az ipar számos területén használhatók, de még a háztartásokban is van, hogy kenőzsírra van szükség.

 

Mannol | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – de térjünk is rá az olajakra. A Mannol váltóolajai magas minőségben, többféle verzióban készülnek, hogy minden típusú jármű számára használhatók legyenek. A váltóolajok esetében, csakúgy, mint a motorolajoknál, különböző viszkozitású olajak léteznek. A váltóolajak, hajtóműolajak között a tekintetben is különbséget kell tenni, hogy manuális, avagy automataváltók számára készülnek-e, illetve differenciálművek kenésére. A hajtóműolaj feladata, hogy biztosítsa a könnyű váltást, tartósnak kell lennie és természetesen kompatibilisnek a váltóban felhasznált anyagokkal. A hőstabilitás, a teherbíró képesség, az antikorrózió, a tömítésregenerálás mind olyan tulajdonságok, melyek szükségesek a váltóolaj esetében.

 

A viszkozitás itt is, csakúgy, mint a motorolajok esetében, kulcsfontosságú. Hisz közvetlenül befolyásolja a váltás nehézségét. Vannak olyan hajtóművek, melyekbe egyfokozatú olajak szükségesek, ettől nem szabad eltérni, hisz a pontos adatok azért vannak megadva, hogy a váltás könnyű legyen. Ugyanúgy, mint a motorolajok esetében, a váltóolajok is készülhetnek szintetikus, félszintetikus és ásványi olajokból.

 

A Mannol kínálatát érdemes átböngészni az olajwebshop.hu weboldalon. A webáruház széles kínálata és jó árai mellett korrekt és pontos szállítási feltételekkel dolgoznak. Nem csak online, hisz négy budapesti üzletben is várják a vásárlókat.