Már csak az energiatanúsítvány hiányzik? Innen szerezheted be gyorsan és egyszerűen.

Szponzorált tartalom

energiatanúsítvány
energiatanúsítvány

Eladnád lakásodat vagy házadat, de az utolsó pillanatban tudtad meg, hogy ehhez szükség van az ún. energiatanúsítványra vagy energetikai tanúsítványra? Pályázathoz kéne ugyanez a dokumentum? Vagy csak hallottad, hogy van ilyen és fontos, most pedig tájékozódnál arról, hogy mi is ez a tanúsítvány és mire kell?

Mutatjuk a weboldalt, ami ezek közül a problémák közül mindegyikre megoldás lehet!

Az e-tanusitas.eu szolgáltatásai

Az e-tanusitas.eu olyan weboldal, mely elsősorban energetikai tanúsítványok elkészítésével foglalkozik. Náluk egy mindössze öt egyszerű lépésből álló, gyors folyamaton keresztül készíttethetjük el lakásunk vagy házunk energiatanúsítványát, amelyre bizonyos pályázatok leadása, vagy az adott ingatlan eladása során lehet szükség.

Az e-tanusitas.eu az energiatanúsítvány elkészítésének minden lépését vállalja: küld mérnököt, aki elvégzi a dokumentumhoz szükséges adatokat kiadó helyszíni felmérést, valamint a felmérés adataiból 24 órán belül elkészíti a tanúsítványt. Ráadásul nem csak kiállítja a dokumentumot, hanem meg is őrzi addig, amíg az érvényes, így nem probléma az sem, ha esetleg elveszítjük.

Az oldal fő szolgáltatása tehát hivatalos és minden szükséges felmérés adatait tartalmazó energetikai tanúsítványok kiállítása. A munkát képzett szakemberek végzik, a szükséges dokumentum gyorsan hozzánk kerülhet, az árak pedig igazán kedvezőek. A weboldalt szimpatikussá teszi, hogy áraik nem csak azután derülnek ki, hogy árajánlatot kértünk, hanem részletesen fel vannak tüntetve az oldalon is.

Energiatanúsítványok elkészítése mellett az e-tanusitas.eu akkor is tud segíteni, ha egy ingatlan megvásárlása előtt tájékozódni szeretnénk annak állapotáról. Ugyanis szolgáltatásai között az értékbecslés is szerepel. Az értékbecslés menetéről és költségeiről szintén tájékozódhatunk az oldalon.

A szolgáltatások mellett az oldal számos fontos informatív jellegű anyagot tartalmaz. Tájékoztatóikból megtudhatjuk, pontosan mi is az az energiatanúsítvány vagy energetikai tanúsítvány, illetve azt, hogy mit mutat meg, mit tartalmaz, valamint milyen anyagi hasznai lehetnek ennek a dokumentumnak.

Egy oldal, ahol a zöld megoldások is fontosak

Az e-tanusitas.eu olyan weboldal, melynek fontos a környezetkímélő megoldások népszerűsítése és megvalósítása is.

Az energetikai tanúsítványt ismertető leírásaikban többször is kiemelik, hogy a zöld megoldásoknak gyakorlati és anyagi hasznai is vannak. Illetve olvashatunk egy hosszú leírást a napelemes rendszerekről is, amelyből nem csak arról tájékozódhatunk, miért éri meg napenergiát használni egy ingatlan működtetéséhez, hanem arról is tájékozódhatunk, hogy nagyjából mennyibe kerül egy megfelelő napelemes rendszer kiépítése napjainkban.

A környezetkímélő megoldások népszerűsítése mellett az oldal saját szolgáltatásainak igénybevételéhez is kínál ilyen lehetőségeket. Az energiatanúsítvány igénylése során például nem csak nyomtatott, hanem digitális formátumú dokumentum elkészíttetésére is lehetőségünk van. Ez pedig – ahogyan az oldal hangsúlyozza – nem csak azért jó, mert könnyebben megőrizhető és tárolható tanúsítványt kapunk, hanem azért is, mert nem használ papírt.

Az e-tanuistas.eu tehát egy energetikával kapcsolatos szolgáltatásokat és információkat kínáló weboldal. Felkeresését egyaránt ajánljuk azoknak, akiknek valamiért energiatanúsítvány kiállítására van szüksége, és azoknak is, akik csak tájékozódnának arról, mire is kell ez a tanúsítvány.