Etikett nyomtatás terén milyen lehetőségeink vannak?

Szponzorált tartalom

etikett nyomtatás
etikett nyomtatás

A címkék a mindennapjaink részévé váltak. Talán nincs is olyan hely, ahol ne találkoznánk velük. Rajta van a tévén, amit éppen vettünk, a vajon és az üdítőkön, de megtalálhatóak továbbá a mintán is, amit a laborban vettek tőlünk. Mindenütt ott vannak.

Az etikett nyomtatás esetében pontosan az a lényeg, hogy a felhasználásához mérten kerüljön kiválasztásra a címkék anyaga, hiszen nem mindegy, hogy mit hol és milyen körülmények között használunk!

De mire is szolgálnak az etikett címkék? Az etikett nyomtatás egy célzott dolog, hiszen az információk közlésében játszanak szerepet a matricák. Az élelmiszerek esetében feltüntik rajta a származást és az összetevőket, illetve elérhetőségeket adnak meg a forgalmazó, gyártó irányába. Az élelmiszerek esetében erre való az etikett nyomtatás, ugyanakkor a márkanevet, a brandet is jelölik.

Egy mosógépnél inkább annak műszaki paramétereivel kapcsolatban nyerhetünk infót. A laborban a kémcsöveken pedig a mintaadó neve, a minta jellege és egyéb hasonló információkat jelölnek meg.

Bármi is legyen a cél az etikett nyomtatás kapcsán, a címkék anyaga mindig döntő szerepet játszik, ezen belül pedig a ragasztó típusa lehet még az, ami fontos részlet, nem beszélve a méretekről, stb. A Duna Shop segít az etikett nyomtatássban, kellékanyaggal lát el, segít azok kiválasztásában!