Csinálja mindenki azt, amiben a legjobb!

Szponzorált tartalom

székhelyszolgálat budapest
székhelyszolgálat budapest

Elmondható, hogy a legtöbb vállalkozó finoman szólva nem kedveli az ügyviteli feladatokat. Ez teljesen érthető, mert például senki sem szeret naphosszat a számítógép előtt üldölgélni, és egész nap a leveleire várni, vagy a postán sorban állni a küldeményeiért. Arról már nem is beszélve, hogy senkinek sem az a legtitkosabb álma, hogy különféle hatóságokat fogadjon és nekik rendelkezésre álljon.

Márpedig sajnos a vállalkozói létben nagyon is kiemelt helyet foglalnak el ezek a tevékenységek, amelyeket általánosságban a „nem szeretem” dolgok közé szoktunk sorolni. Pedig annak ellenére, hogy nem szeretjük őket, sajnálatos módon ugyanúgy el kell végezni ezeket a feladatokat is, mint azokat, amelyeket szeretünk.

Egy nagy cégnél persze lehetőség van másra átpasszolni a nekünk nem szimpatikus tevékenységeket. Egy csomó irodai alkalmazottal például gyerekjáték kiváltani ezeket a feladatokat, méghozzá úgy, hogy a cégvezetőnek maximum csak néha kelljen ellenőrizni a feladatok megoldásait.

Egy kezdő vállalkozásnál azonban ez még csak nagyon kevés vállalkozónál megoldható, hisz a kezdő vállalkozásoknak rengeteg kiadásuk van, és szinte a nulláról kezdenek.

Annyira a nulláról, hogy még a székhelycím megválasztásuk is számos problémát vet fel. Saját ingatlan hiányában ugyanis sokan úgy gondolják, hogy iroda bérlésére van szükség.

A vállalkozók többségének eszébe sem jut az, hogy ha lenne is saját ingatlanja, akkor annak a székhelycímként való szerepeltetése építményadót, valamint megnövekedett rezsiköltségeket szülne számára. De az iroda bérlése egy roppant költséges dolog, az alkalmazottak fizetéséről, valamint a bérek után fizetendő járulékokról már nem is beszélve.

Ezek a kiadások bizony komoly összegeket emésztenek fel, melyeket egy kezdő vállalkozás szinte biztosan nem tud kitermelni. Épp ezért fantasztikus, hogy léteznek székhelyszolgáltatók, akikkel meg tudjuk oldani azt, hogy csak azokkal a feladatokkal foglalkozhassunk, amelyekben a legjobbak vagyunk, hisz a „nem szeretem” feladatokat a megfelelő székhelyszolgáltató professzionálisan ellátja.

Például sok vállalkozó részére fejében gyakran szinte elérhetetlen álomként lebeg a budapesti székhelycím, tévesen. Ez az álom ugyanis bármilyen hihetetlen, de nagyon olcsón kivitelezhető, hisz a székhelyszolgálat budapest székhelycímmel számos helyen elérhető ilyen szolgáltatás.

Ha azonban kiemelkedő székhelyszolgáltatásra vágyunk, és mindezt az aktuális piaci ár töredékéért szeretnénk megszerezni, akkor a szekhelycentrum.hu székhelyszolgáltató a legmegfelelőbb számunkra.

A Gross cégcsoport tulajdonában álló szekhelycentrum.hu immáron 13 éve kezdte meg áldásos működését, és ez idő alatt 16000 elégedett cégvezetővel találkozott, egyengette vállalkozásaik útját.

A szekhelycentrum.hu által nyújtott szolgáltatásokban az a fantasztikus és különleges, hogy folyamatosan kiegészülnek valamilyen plusz szolgáltatással.

Ilyen például a budapesti székhelyeken, székhelycímeken is nyújtott ajándék plusz hónap, melyet minden egyes díjcsomagjához ad a szekhelycentrum.hu. A fél éves, az egy éves, valamint két éves székhelyszolgálat budapest csomaghoz is plusz egy hónap díjmentes szolgáltatás jár.

Ezenkívül plusz szolgáltatásként jelentkezik a vállalkozók részére az általuk megadott postai címekre történő postázás is. A székhelycímre befutó leveleket, küldeményeket ugyanis minden hónap elején fizikailag, postai úton is eljuttatja a szekhelycentrum.hu az ügyfelei részére.

A vállalkozók non plus ultra székhelycímének számító Budapesten a szekhelycentrum.hu a II., az V., a VI. és a XII. kerületben rendelkezik székhelycímekkel. Amennyiben az adott vállalkozás, vállalkozó, aki budapesti székhelycímet szeretne létesíteni, vidéken él, nem muszáj felutaznia még a székhelyszolgáltatási szerződés aláírásáért sem Budapestre, ugyanis a szekhelycentrum.hu már több vidéki irodával is rendelkezik, ahová előzetes időpont egyeztetésével be tud menni a vállalkozó, hogy a szerződését aláírhassa.

Ezek a vidéki irodák pedig Győrben, délen Pécsen és Szegeden, valamint Békéscsabán, Debrecenben, Miskolcon, illetve Nyíregyházán és Zalaegerszegen működnek.

Ezenkívül az együttműködés kezdetekor további kedvező szolgáltatásként jelentkezik az a szekhelycentrum.hu-nál, hogy a székhelyszolgáltatás megkezdéséhez szükséges hozzájáruló nyilatkozatot is rekordidő alatt elkészítik, és ahhoz a vállalkozó személyes megjelenésére nincs is szükség, plusz ekkor még csak szolgáltatási díjcsomagot sem kell választanunk, arra ráérünk a szerződéskötéskor is.

Ha tehát budapesti székhely címet szeretnénk, akkor a székhelyszolgálat budapest kérdése nem kérdés már, hisz egyértelmű a szekhelycentrum.hu-nak a választása.