A kirándulásaink egy biztosítással lehetnek teljesek igazán.

Szponzorált tartalom

www.pannonsafe.hu
www.pannonsafe.hu

Nagyon szeretek kirándulni. Nekem ez a tevékenység azt szolgálja, hogy ezen az úton végre kicsit kiszabadulhatok a mindennapok szorításából. Hiszen néha nehéz elviselni ezt az ismétlődő mókuskereket. A kirándulások alkalmával azonban minden perspektívába helyeződik. Kiszakadsz a megszokott világodból, és egyszerre tör rád a természet, illetve a béke valósága.

Persze nem lehet minden kirándulás jó. Emlékszem rengetegszer magamra erőltettem, hogy elmenjek túrázni, pedig nagyon fáradt voltam. Ezekben a túrákban semmi öröm nem volt és tanulni is maximum annyit tanultam belőlük, hogy nem érdemes kicsinálni magunkat. Azért ezek a negatív tapasztalatok sem tudták elvenni a kedvemet attól, hogy mindig újra nekivágjak a vadonnak. Hiszen annyi csodát lehet felfedezni az ilyen utakon. Egy idő után az ösvények már olyanok lesznek, mint régi ismerősök és tudni fogod, hogy milyen látnivaló fog éppen következni.

A vicc az, hogy egy idő után már a megszokott környékeken túrázás is monotonnak tűnt. Újítani akartam és elmenni az Alpokba, hogy egy gyönyörű, külföldi erdőt is bejárjak. Szerencsére azonban voltam már annyira felnőtt, hogy gondoljak arra, hogy nem árt az embernek egy utasbiztosítás is erre az esetre, mert repülővel akartam menni. Nem szerettem volna plázákban kutatni egy jó biztosító után, úgyhogy elkezdtem az interneten keresgélni, hogy kinél lehet a legkönnyebben biztosítást kötni.

A választásom a www.pannonsafe.hu oldalra esett végül. Több indok is szól mellettük, amiket most szépen fel is fogok sorolni. Az első, hogy az oldal rendkívül modernnek néz ki. Elfelejthetjük az internet őskorában létező, csupasz felületeket. Itt mindennek funkciója van, mégsem érződik zsúfoltnak az egész összeállítás. Emellett rögtön meg tudunk találni bármit, amire szükségünk van. Ez az oldal tagolásának köszönhető. Sosincs túl sok információ egy sorban és, ha már sok lenne a szöveg, mindig beillesztenek egy kis képet.

Ezek a képek segítenek abban is, hogy megtaláljuk az általunk keresett biztosítást. Az utasbiztosítás fölött is egy olyan piktogram van, ami rögtön a tartalomra engedi következtetni az internethasználót. Nekem sem telt bele pár pillantásnál többe, mire ráleltem. Miután megvan a kiszemelt biztosítás, még mindig nem végeztünk, mert előre meg tudjuk nézni magunknak azt is, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni.

Ezt a kalkulátor gomb segítségével tehetjük meg, ami rengeteg új információval szolgált nekem, különösen azzal kapcsolatban, hogy milyen adatokra lesz feltétlenül szükségem, mikor megkötöm a biztosítást. Ezek közül többről fogalmam sem volt és utána kellett néznem. Ha ez a hiányosságom akkor jött volna ki, mikor már javában folyik a telefonbeszélgetés, rengeteg kínos percet eredményezett volna, mire kitalálom, hogy honnan tudhatom meg ezt az adatot.

Mivel azonban ilyen jól felkészített a www.pannonsafe.hu oldal kalkulátor funkciója, ezért minden gond nélkül végbemehetett az ügyintézés. Ennek a menete nem volt túl komplikált. Csak fel kellett pillantanom a www.pannonsafe.hu fejlécére és már meg is találtam a hozzájuk tartozó telefonszámot. Akik nem akarnak rögtön a lényegre térni, azok nyugodtan írhatnak e-mailt is, ugyanúgy megtalálható a telefonszám mellett.

Maga az ügyintéző minden egyes dologban segített, ami elsőre nem volt tiszta. Ez volt egyébként az első biztosításom, amit saját magamnak kötöttem, úgyhogy ez jól is jött. Türelmesen végighallgatta a kérdéseimet és olyan közös megegyezésre tudtunk végül jutni, ami mindkettőnk számára a lehető legkedvezőbb volt.