Hogyan növeli a biztonságot zárszerviz XX. kerületben

Szponzorált tartalom

Zárszerelés XX. kerület

Budapest kertvárosi részein úgy mint a XX. kerületben a lakóközösségek között fele, fele arányban találhatóak családi, kertes házak a panel program mellet.
A kertes házak felhasználói kevés figyelmet fordítanak a kerítésben elhelyezett kertkapuk biztonsági fejlesztésére.
Pedig ez nem elhanyagolható kérdés hiszen ez az elsődleges védvonala a zárástechnikáknak.
Több fejlesztést is alkalmazhatunk úgy mint zárcsere szolgáltatás igénybevétele a XX. kerületben akár egy órán belül.
Ebben szegmensben a technikusok kiérkezéskor megállapítják a biztonságtechnika gyenge pontjait és igyekszenek ennek rését betömni.
Nem mindegy ugyanis, hogy egy kertkapun az illetéktelen személyek ki be járnak nyom nélkül ezáltal akár a termetesebb értékeinket is kockáztatjuk.
Vagy ellenkező esetben csak a kerítés megmászásával akár további eszközök segítségével jutnak el a vagyonunkat őrző házba.
Nem hátrány ha kerti kapuval párhuzamosan a lakásunk bejárati ajtóit és a nyílászárókat is ellenőrizettjük hiszen a következő lépések e köré a két behatolási pont köré összpontosulnak.
Ha védelem megfelelő, biztosak lehetünk benne, hogy nem a mi ingatlanunkra esik az illetéktelen behatolók választása hanem a környezetben keresnek könnyebben feltörhető ingatlanokat.
Panel és társasházak terén sem más a helyzet hiszen az értékek védelme ebben az esetben is maximális tervezést igényel.
Ebben az esetben a legtöbbször jobb lehetőség adódik egy biztonságos otthon kialakítását szemügyre véve, hiszen többnyire az emeleteken csak egy bejárati ajtót kell megvédeni ám ezzel szemben egy földszinti épületnél már a teraszok védelmét is figyelembe kell venni.
Mit tehetünk a magasabb biztonság eléréshez?
A bejárati ajtók esetében a legtöbbször a zárbetét csere merül fel, holott lehetnek egyéb megoldások is az ingatlan biztonságát tekintve.
Zárszakértők bevonásával többpontos zárakat, vagy félhevederzárak felszerelésével erősíthetjük meg a közel 30 éve működő bejárati ajtókat.
Zárjavítás során a régi kopott zárbetétek cseréjét alkalmazhatjuk hiszen a javítás során csak egy alkatrész egysége a szempont, sikeressége esetén a több tíz évvel ez előtti biztonság már nem elegendő a betörések elkerüléséhez!
Többpontos teraszajtókra befeszítésgátlókat alkalmazhatunk és a zárszerelő segítségével zárható erkélyajtó kilincseket építhetünk a régi helyére ezzel hosszabb távra nyújtva az ajtónyitás kivitelezését az illetéktelen felhasználók számára.
Budapest 20. kerületében némi stagnáló tendencia mutatkozik a betörések palettáján ám ez nem jelenti azt, hogy nem lehet holnap bárkiből áldozat.
Ha csak egy laptopot és egy telefont tulajdonítanak el az ingatlanunk területéről már jóval a zárcsere árak felett húzhatjuk meg a vonalat.
A legjobb megoldás ha előre gondolkozunk és Pesterzsébeti lakásunk zárjait le cseréltessük.
Ezért érdemes zárszakértők tanácsait kérni, hogy a biztonság hosszabb távra nyúló felhasználási élményt, és megfelelő védelmet nyújtson értékeink és családunk számára.