Biztonságunk elsődleges védvonala a zárcsere minősége

Szponzorált tartalom

Budapest területén az utóbbi időben egyre jobban nőtt a vagyon elleni bűncselekmények aktivitása!
Ez annak köszönhető, hogy a kerületben lakók figyelme a zárcsere minőségéről és zárbetétek megfelelő működéséről tudomást alig vesz!
Pedig ez az egy termék felel az értékeink biztonságban tartásáról és az ingóságaink megóvásáról nem beszélve a családtagjaink megfelelő én idő eltöltésének minőségéről.
És a legtöbb felhasználó erre a zárjavítás műveletre költ a legkevesebbet. Mondhatnánk, hogy életvitelünk megvizsgáláskakor sokunk a primőr termékek fogyasztását teszi fontosnak, vagy a lakásunk belterén az elektronikai vagy szórakoztató eszközöket favorizáljuk.
De amikor eljön a zárbetét csere és a zárjavítás ideje akkor kevés százalékban választjuk a jobb minőséget! Pedig ezen a terméken műlik az, hogy hova melyik lakásba fognak illetéktelenül behatolni.
Vásárlásunkat sokszor barkácsbolti eladók, webshopok, és különböző piaci kofák befolyásolják!
Betérve egy barkácsboltba az eladó honnan tudná hogy melyik zárcsere folyamata állíthatja meg vagy fordíthatja vissza az illetéktelen behatolások számát?
Megmondom semelyik.
Azt a terméket ajánlja ami esetekben méretpontos lehet ha megmutatjuk a régi zárásra használt zárbetétet vagy azt amin a cégnek megfelelő haszna van.
Nem esik szó a zárcserekor lehetséges minőségbeli tényezők, nyitási idő, és védelem területéről.
Azért nem tudnak megfelelő releváns tartalmat nyújtani a zárcsere kiviélezéséről mert nem gyakorolták a zárnyitás, vagy a zárjavítás kivitelezéseit, nem ismerik az egyes ajtótípusok közötti kimagasló tulajdonságokat, soha nem szűrték a betörések kivitelezési lehetőségeit!
Ez azért fontos mert a pultnál szembe állva Önök nem egy szakembertől hanem egy eladótól, értékesítőtől vásárolnak! Ebben a folyamatban dől el, hogy melyik vásárló milyen védelmet kap majd a zárbetét minőségétől.
Továbbmegyek egy webshopban történő vásárláskor a terméket látjuk de a bejárati ajtó szerkezetét nem.
Ha a zárbetét kilóg az ajtóból, esetleg kevésbé jó minőségű, és végül nem megfelelően van telepítve az felhívás lehet egy betörésre!
Sajnos a helyzet körképe azt mutatja a zárcsere szegmensében, hogy kisebb költségek megspórolása érdekében hajlandóak vagyunk spórolni a szakember munkáján. Mégis azt mondom, hogyha valamiért kevesebbet akarunk fizetni az ne a zárcsere kivitelezése legyen mert ott a legnagyobb bukás lehetősége egy betörés áldozataként!
Budapest területén akár a IX. kerületben zárjavítás kivitelezhető egy órán belül a biztonság élvezhető!